Fransien Lindenbergh

Eigenaar en ontwerper van het Sofiben dekbedovertrek.

Een overtrek verwisselen is altijd een lastige klus.

Dekbedovertrek verwisselen kan voor sommige onder ons een zwaar en tijdrovend karwei zijn.


De meeste van ons verwisselen het dekbedovertrek 1 keer per week. Dit is niet het leukste karwei, maar moet toch gebeuren.

U wilt graag dat het dekbed goed in de punten zit, zodat het dekbed ook bovenin goed zit. Maar dat kost meestal veel tijd met gewapper, geschud en soms kruipen mensen in hun overtrek om de punten er goed in te krijgen.


En dan heeft u het eindelijk strak erin liggen is het na een nacht weer naar beneden gezakt en moet u morgens weer schudden en wapperen om de punten goed erin te krijgen. Soms laat u dit maar zitten, maar dan heeft u avonds met het naar bed gaan een stuk leeg dekbedovertrek en dat maakt dat het in uw nek koud aanvoelt.


Deze euvels zijn verholpen met een Sofiben dekbedovertrek. 

Wat maakt Sofiben zo bijzonder?

Een doorlopende rits over 3 zijden.

Niet meer wapperen en schudden om het dekbed erin te krijgen.

De punten zitten altijd in de punten van het overtrek.

Er zit een instopstrook aan bevestigd.

Garantie op naaiwerk.

5 tot 8 jaar garantie op de rits.

15% korting op uw eerste bestelling 

Probeer een Sofiben dekbedovertrek uit met 15% korting

en 

meld u aan 

U mag ook bellen naar 0164 686 071 voor meer informatie

Bezoekadres ( even bellen voor afspraak )

Oude Moerstraatsbaan 64 4614 RR Bergen op Zoom

Wat klanten over Sofiben zeggen

Dit is de uitvinding!!

Ik heb nu al drie dekbedovertrekken gekocht bij de firma Sofiben en ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn aankoop. Deze dekbedovertrekken zijn het geld driedubbel en dwars waard. De uitvinding van deze overtrekken met ritsen vind ik persoonlijk de uitvinding van de eeuw. Ik vond het karweitje om een dekbedovertrek te vervangen een rot karweitje, nu ben ik in een mum ermee klaar, zelfs het strijken is ideaal en daarbij is de kwaliteit is uitstekend, dus ik zou iedereen aanraden koop ook zo'n dekbedovertrek, u zult er geen spijt van krijgen. De firma zelf vind ik meer dan 5 sterren waard.

Ik vroeg me ook altijd af, wat als je een B&B hebt, of een hotel, daar moet dat altijd snel vervangen worden, nou dan is DIT de oplossing, wat veel tijd bespaard.!!

Carla

Wat voor soort rits wordt er gebruikt?

Het atelier gebruikt kunststoffen ritsen met een metalen runner. Er worden 2 runners aangezet, dat heeft het voordeel dat u de runners aan de onderkant kan laten stoppen. Sofiben heeft ervoor gekozen om de rits 45 cm van de bovenkant te laten beginnen, zodat u bij het gezicht geen rits aanwezig is.  U kunt dan ook heerlijk de bovenkant in uw nek stoppen zonder dat u last heeft van de rits.

Omdat het een kunststoffen rits is, heeft u hier geen last van tijdens het slapen. 

De ritsen worden qua kleur bijpassend gezocht voor het dekbedovertrek. 

Welke materialen worden gebruikt?

Katoensatijn 300TC en Easy Care

We hebben een aantal dessins die uitgevoerd zijn in 100% katoen 300TC in de satijnbinding, waardoor het dekbedovertrek een mooie glans heeft en heerlijk comfortabel aanvoelt. Het is tevens uitgevoerd met Easy Care wat betekent dat u het niet hoeft te strijken.

Katoensatijn 220TC

De tweede stof die we hebben, is van 100% katoensatijn in 220 TC uitgevoerd.  Dit maakt dat het nog steeds comfortabel aanvoelt en dat het ook een lichte glans heeft. Het is echter niet uitgevoerd in Easy Care en het kan zijn dat u dit lichtjes moet strijken. Maar het is afhankelijk hoe u wast en droogt.

Perkalkatoen 

De derde stof. Dit is 100% katoen in percalweving. Dit wil zeggen dat er een soepel draad is getwijnd en dat het op de normale manier is geweven. Het moet echter wel een 200TC zijn, anders mag het geen percal heten..

Flanel

De vierde stof is flanel.  Dit is een 100% katoen wat opgeruwd is en dat geeft dat het meer de warmte vasthoudt. Dit is voornamelijk heerlijk bij koude nachten.

Het heeft een normale treadcount van 144.

70% katoen en 30% polyester

De laatste in de rij is zeker niet de minste. Het is gemaakt van een menging van katoen en polyester. Daar waar normaal de katoen/polyestergarens naast elkaar lopen is dit een gepatenteerde stof, waarbij de katoenen draad om de polyesterdraad is gewikkeld en daarna is de stof geweven. Dit betekent dat de stof aanvoelt als een normale katoen, zoals we vroeger gewend waren, plus het voordeel van de polyesterdraad is dat het kleurvast is en dat u het niet of minder hoeft te strijken. De draad heeft een verhouding van 70% katoen en 30% polyester en het heeft een treadcount van 144TC.

De verschillende merknamen van Sofiben

Sofiben Celeste 

100% katoen in de satijnbinding geweven van 300TC en Easy Care. 

Sofiben Collection


100% katoen in de satijnbinding geweven van 220TC. 

100% katoen in de Percalweving van 200TC.

100% katoen in de Flanelweving.

Sofiben Budgetline

Stoffen van 70% katoen en 30% polyester.

Sofiben Exclusive

Dit is een Sofiben merk wat we speciaal voor de winkels hebben ge├»ntroduceerd. 

Het zijn stoffen van  100% katoen in de satijnbinding geweven van 300TC en Easy Care. 

Wilt u kennismaken met het product Sofiben?

Meld u zich aan en u krijgt een 15%  korting op uw eerste aankoop.

U mag ook bellen naar 0164 686 071 voor meer informatie

Bezoekadres ( even bellen voor afspraak )

Oude Moerstraatsbaan 64 4614 RR Bergen op Zoom

Copyright ┬ę 2020.Sofiben